Slovenščina English (United Kingdom)

E-journal IBS Newsletter is devoted to Slovenian and foreign scientists, researchers, specialists, students and experts in the fields of international business, sustainable development, foreign languages and public administration. The most important part of IBS Newsletter is publishing of reviewed scientific, research, professional and popular articles that discuss themes like international business, sustainable development, organization, law, environmental economics and politics, marketing, research methods, management, corporate social responsibility and other topics.

Search

IBS International Business School Ljubljana

All authors who would like to contribute to IBS Newsletter are invited to send their contributions to info@ibs.si.



2009 > oktober




Zakaj sem izbrala študij na IBS visoki šoli

Print E-mail

rada-viharevPo vpisu sem spoznala, da je to bila prva šola, kjer sem se počutila prijetno med profesorji, strokovnimi delavci in študenti. Učni program je bil razgiban, profesorji dostopni in pripravljeni na razgovor, z zanimivimi in sproščenimi predavanji, ki so bila vredna obiskovanja.

Za vpis na »Leilo« - Višjo strokovno šolo za poslovne sekretarje sem se odločila šele po štiridesetem letu. Vedela sem, da je to prava pot, saj je globoko v meni vedno bila želja po nadaljevanju šolanja, vendar me je življenjska pot peljala v drugo smer.

Po vpisu sem spoznala, da je to bila prva šola, kjer sem se počutila prijetno med profesorji, strokovnimi delavci in študenti. Učni program je bil razgiban, profesorji dostopni in pripravljeni na razgovor, z zanimivimi in sproščenimi predavanji, ki so bila vredna obiskovanja. Še posebej mi je bilo všeč, da so s študenti delali individualno in nam pomagali pri pridobivanju novega znanja tudi takrat, ko zaradi različnih razlogov nismo mogli obiskovati predavanja. Dobra komunikacija med vsemi je formula za zagotavljanje uspeha. Po uspešnem zagovoru diplome sem pridobila veliko novih in uporabnih znanj.

V službi sem napredovala in sem z novim delovnim mestom zadovoljna, toda moja večna želja po znanju se je ponovno oglasila, zato sem se čez približno dve leti odločila nadaljevati študij. V tem času je »Leila« uspešno pridobila akreditacijo za izvajanje visokošolskega programa Mednarodno poslovanje. Glede na vse zgoraj navedeno, se ni bilo težko odločiti o tem, kje nadaljevati šolanje. Zaposlena sem na Ministrstvu za zunanje zadeve in pri pregledu učnega programa na IBS sem bila vesela, da bom z nadaljevanjem šolanja pridobila znanje s področja mednarodnega poslovanja ter da bom sposobna komunicirati v tujih jezikih.

Tako, zdaj sem vpisana na IBS in se veselim začetka predavanj. Pred sabo vidim cilj, ki je podkrepljen z željo po dodatnem izobraževanju in ne dvomim, da bo študij uspešen in prijeten. In še nekaj; vem, da pri pridobivanju znanja to ne bo moja zadnja stopnička.

 

Radoslava Viharev